Тук има 448 255 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, гр. Созопол • 85 000 EUR • ID 47018399 — holmes.bg - [2]
16 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, гр. СозополID: 47018399

Виж на картата
85 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 76 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Контрол на достъпа / В затворен комплекс / Тухла, 47018399
Допълнителна информация:
Двустаен апартамент с фронтална морска панорама на Буджака, Созопол
БЕЗ КОМИСИОНА! НИСКА ТАКСА ПОДДРЪЖКА!
ВТОРА ЛИНИЯ МОРЕ! ФРОНТАЛНА МОРСКА ПАНОРАМА! ПРЕДПОЧИТАН РАЙОН! ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ! ПАРКИНГ! БАСЕЙН! ДО ПЛАЖА! РЕНТАБИЛЕН И ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ! ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ!
Петракиеви недвижими имоти представя двустаен апартамент с фронтална морска панорама в живописния Райския залив, в местността Буджака известна още като Българския Бевърли Хилс , Созопол. Това е зона, която не е от градски тип, а местност с курортен облик и свой собствен магнетизъм. С уникална локация само на 150 метра от закътания, чист и спокоен Райски залив , далеч от шумните туристически дестинации , само на 5 минути с кола от хипер маркет Лидъл , на около 2 км от новия град на Созопол и недалеч от спирка на градски транспорт.
Жилището е разположено в малък комплекс от 3 редови къщи построени в типичния архитектурен стил на стария Созопол. Разполага с голямо дворно място с басейн, от което се разкрива прекрасна морска панорама. Пред комплекса има достатъчно място за паркиране. Затворената територия и тревни площи правят имота привлекателен за семеен отдих с деца.
Имотът е разположен на 2ри етаж с обща площ от 76. 09 кв. м
Разпределение на имота
всекидневна с кухня
спалня
баня с WC
коридор
2 тераси към всяка стая с морска гледка, които могат да са Вашия уединен кът за отмора и слънчеви бани на фона на безкрайната морска шир или място за посрещане на удивителни изгреви и залези
Имотът се предлага в много добро състояние, обзаведен и оборудван за живеене. Съотношение цена, качество, природни дадености, уникално разположение, фронтална панорама, озеленена, затворена територия с басейн правят имота изключително привлекателен, както за инвестиция, така и за успешно отдаване на нощувки.
Годишна такса поддръжка - 250 евро.
Предимства на имота
ниска такса поддръжка
топ локация втора линия море
морска панорама
добро състояние на имота
до плажа
паркинг, басейн, затворена озеленена територия
рентабилен и инвестиционен имот
За района
Популярната местност Буджака e известна като българския Бевърли Хилс . Района впечатлява с романтично накацалите по скалите на полуострова вили и хотели. Прекрасно съчетава спокойствието и уединението на вилната зона с близостта си до Созопол. Само на 5 минути пешеходно разстояние от Райския залив. В района има магазини, заведения, хипер маркет Лидл. Плаж Буджака се намира веднага след плаж Хармани. Буджака и Райският залив са отделени един от друг от защитената местност Колокита . Живописен морски нос, на който са изградени множество тракийски могили. Райският залив също предлага уютен плаж далеч от претъпканите туристически зони, а само на 2 км е едно от най- емблематичните места по цялото ни Черноморие къмпинг Каваците . Известен е с кристално чистата си и топла вода, без вълнения. Код на офертата: CAT 615.

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 16:25 на 16 май, 2024 год. Обявата е посетена 6 пъти
Агенция:
Агенция ПЕТРАКИЕВИ ООД
ПЕТРАКИЕВИ ООД
град Бургас, улица Цар Асен 19

Офис телефони: 0886088088
Телефон: 0886088088

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: